Veel acteurs en artiesten op Heroes Dutch Comic Con

Op de Heroes Dutch Comic Con op 23-24 maart in de Jaarbeurs Utrecht zullen vele bekende acteurs hun opwachting maken. Recentelijk werd aangekondigd dat de Britse acteur Benedict Wong, bekend van zijn rol als Wong in Dr. Strange, aanwezig zal zijn om foto’s en handtekeningen uit te delen. Eerder werden Jennifer Morrison (Once Upon A Time), Shannen Doherty (Charmed), Tom Felton (Harry Potter) en Katherine McNamara (Shadowhunters & Arrow) al aangekondigd.

Daarnaast zijn ook internationale striptekenaars en scenaristen als Bernard Chang (Wonder Woman & Teen Titans), Daniel Acuña (vele Marvel en DC uitgaven) en Phil Noto (Marvel, DC, Image Comics en Dark Horse) aanwezig om te praten over hun werk.

Voor Cosplayers is er een Coplay contest, zijn er vele meetups en worden er allerlei fotoshoots georganiseerd.

En ook voor gamers is er genoeg te doen: Er wordt bijvoorbeeld een heus NK Super Smash Bros. gehouden in de Gaming Hall. Om te bepalen wie zich de eerste nationale Super Smash Bros. Ultimate-kampioenen mogen noemen, strijden teams van drie spelers tegen elkaar in best-uit-drie stock-matches zonder voorwerpen – met uitzondering van de krachtige Smash Ball, die op elk moment kan verschijnen om de genadeklap mee te geven, of de underdog een kans te bieden het tij te keren en alsnog te zegevieren. Er wordt gestreden in de spelvarianten 3v3 Squad Strike2v2 Smash en 1vs1 Smash.

In de Gaming hall van het evenement zijn nog veel meer game activiteiten en wedstrijden. Zo zijn er competities van Overwatch, League of Legends, DragonBall FighterZ, Tekken 7 en Pokémon GO, is er een Free 2 Play area, worden er esports toernooien gehouden, en kunnen bezoekers deelnemen aan o.a. Q&A’s met voice actors, workshops en masterclasses.

Geef een reactie