Andere geeky podcasts

Naast onze eigen shows zijn er natuurlijk heel veel toffe andere geeky podcasts te vinden. Hieronder vind je een mooie opsomming ervan. Zijn we je vergeten? Laat het ons weten via Info@audiogeeks.nl!

 

Geeky Dingen – Onderwerpen: popcultuur | films, series, comics 

Linda Duits, Sidney Smeets, en Thom Aalmoes praten in de podcast Geeky Dingen over, hoe kan het ook anders,  geeky dingen: tips, nieuwtjes en elke keer een diepgravend gesprek over een thema gerelateerd aan populaire cultuur.

Film Fans Podcast – Onderwerpen: Films

Film Fans Podcast is een podcast van 3 vrienden die het graag over films hebben. Met spoilervrije recensies, het laatste nieuws en interviews.

Hello LARP – Onderwerpen: LARP

Podcast over verschillende LARP verenigingen, evenementen en het spelen van specifieke rollen en stijlen. Imke Stevens bespreekt met haar gasten wekelijks deze onderwerpen, waarbij vele anekdotes de revue passeren.

Het Ludieke Gezelschap – Onderwerpen: Bord- en kaartspellen

De podcasters van Het Ludieke Gezelschap bespreken het laatste nieuws op het gebied van bord- en kaartspellen, praten over toffe nieuwe (en oude) spellen en praten over hun bezoeken aan evenementen rondom deze spellen.

Kleine Boodschap – Onderwerpen: Efteling, Pretparken

Een audio podcast met nieuws, achtergronden en interviews over alles Efteling.

Praatje Podcast – Onderwerpen: Videogames, Films, Muziek en Technologie

Praatje Podcast is een Nederlandstalige podcast over Videogames, Films, Muziek en Technologie. Praatje Podcast wordt gepresenteerd door Sven en Johan.

Schokkend nieuws – Onderwerpen: Films

Filmmagazine Schokkend Nieuws is sinds 1992 dé autoriteit op het gebied van horror-, sciencefiction-, fantasy- en cultfilms. In hun podcast bespreekt de redactie welke films ze hebben bekeken, en discussiëren ze over het thema van de maand.

Stripjournaal – Onderwerpen: Strips

Stripjournaal is de podcast voor Nederland en België over strips, comics en alles wat daarbij hoort. Voor de die-hard stripliefhebber, maar ook voor iemand die de stripwereld wil ontdekken. Deze site wordt bijgehouden door journalist Robin Vinck.

Themetalk – Onderwerpen: Pretparken

ThemeTalk focust zich op pret- en themaparken van over de hele wereld, maar heeft een speciale focus op thematische belevenissen: de Efteling, de themaparken van Disney en Universal.