DnD Midden-Oosterse one-shot. Summertime Streams

Tijdens de zomer van 2021 heb ik allerlei kijkers en vrienden uitgenodigd om mee doen aan een heleboel verschillende DnD one-shots. Deze worden uitgezonden als Summertime Streams. Met vandaag… een avontuur in een fantasy Midden-Oosten, met dank aan Maanstorm van Project Epos. Om dit nog meer body te geven, is er zelfs een andere Dungeon Master! Voor het eerst bij de streams van Vechel Fantasy zal deze positie door een ander gespeeld worden en dan meteen door niemand anders dan Tom Blok, schrijver van Maanstorm. De spelers zijn Dave (van The Oneders en DaveDyes bij de DnDonderdagen), Wesly en ikzelf! We gaan op pad in een avontuur omtrent een verwaterd contract… Veel luisterplezier!

Vond je het tof? Like de video en abonneer je op het kanaal! Misschien eens mee doen? Kom kennis maken in de chat op o.a. dinsdag en de meeste donderdagen!

Meer weten over project Epos en hun avonturen?
– website: https://projectepos.nl/
– Facebook: https://www.facebook.com/ProjectEpos
– Instagram: https://www.instagram.com/projectepos/
– LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/projectepos/
– het boek :Maanstorm”: https://projectepos.nl/maanstorm/
– Gratis avontuur “Sterrenval”: https://projectepos.nl/sterrenval/
– Gratis avontuur “Een verwaterd contract”: https://projectepos.nl/verwaterd

“Summertime Streams” and other materials by Vechel Fantasy is unofficial Fan Content permitted under the Fan Content Policy. Not approved/endorsed by Wizards. Portions of the materials used are property of Wizards of the Coast. (C) Wizards of the Coast LLC.

Geef een reactie