Hold my Book

Hosted ByRosanna de Bie & Joost Zuijderduijn

Hold my Book is een tweemaandelijkse podcast over young adult boeken.

Hold my Book #9 De Simonverse van Becky Albertalli en extra queer boekentips

Hold my Book #9 De Simonverse van Becky Albertalli en extra queer boekentips

De pride-month is nog niet voorbij, dus we praten weer over genoeg verschillende YA-boekentips die queer van aard zijn. We bespreken de tips van onze luisteraars die hun queer-boeken aan ons vertelden, en we bespreken de Simonverse, oftewel het universum van Becky Albertalli. Wat voor invloed had haar boek ”Simon vs de verwachtingen van de rest van de wereld”, de film ”Love, Simon” en de serie ”Love, Victor”? We vertellen je de verschillen tussen het boek en de film en praten spoilervrij over de serie die op Disney+ staat en waarvan het tweede seizoen nu verschijnt.

Mocht je boeken tegenkomen in deze podcast die je graag zou willen kopen, doe dat bij voorkeur lokaal! Dit kan via je boekhandel, of via Bazarow waarin je de boekhandel steunt en ook deze podcast (geheel vrijwillig). Een kleine bijdrage ontvangen we als je via deze link bestelt: Bestellen bij Bazarow

De vraag voor de volgende aflevering is als volgt: Wat is jouw favoriete YA-thriller? Laat het ons weten! Dit kan via social media onder @holdmybookpodcast, of je kan ons mailen via holdmybookpodcast@gmail.com . Jouw tips nemen we graag mee in de volgende aflevering!

Volg ons via:

Facebook:https://www.facebook.com/HoldMyBookPodcast
Twitter:https://twitter.com/hold_book
Instagram:https://www.instagram.com/holdmybookpodcast/

Muziek: Life of a dog & Mystical Sting (www.serpentsoundstudios.com)
Licensed under Creative Commons BY Attribution 4.0 License

Geef een reactie