Hold my Book

Hosted ByRosanna de Bie & Joost Zuijderduijn

Hold my Book is een tweemaandelijkse podcast over young adult boeken.

Hold my Book #7 Interview met uitgeverij Best of Fantasy over de Elfhame Trilogie

Hold my Book #7 Interview met uitgeverij Best of Fantasy over de Elfhame Trilogie

Een maand geleden blikten we terug op het eerste en tweede deel van de Elfhame Trilogie, nu is het tijd om het derde deel te bespreken. Dat doen we op een speciale manier, want we bespraken de trilogie en de aankomende boeken van Holly Black met Roselinde en Jill van uitgeverij Best of Fantasy/Boekerij, zij hebben de boeken uitgegeven. We vragen ze alles over het uitgeefproces, waarom ze hebben gekozen voor de Elfhame Trilogie en hoe de speciale edities zijn gemaakt. Ook krijgen we exclusieve nieuwtjes te horen over de uitgeverij, waardoor je nog meer zin hebt in aankomende boeken die bij Best of Fantasy gaan verschijnen!

Mocht je De Verbannen Koningin willen bestellen voordat de limited edition op is, doe dat bij voorkeur lokaal! Dit kan via je boekhandel, of via Bazarow waarin je de boekhandel steunt en ook deze podcast (geheel vrijwillig). Een kleine bijdrage ontvangen we als je via deze link bestelt: Bestellen bij Bazarow

Heb je een leuk antwoord op onze vraag, of heb je suggesties, opmerkingen of wat anders? Wil jij graag te gast zijn voor een bepaald onderwerp, of zou je juist graag iemand als gast willen zien? Mail ons via holdmybookpodcast@gmail.com !

Volg ons via:

Facebook: https://www.facebook.com/HoldMyBookPodcast
Twitter: https://twitter.com/hold_book
Instagram: https://www.instagram.com/holdmybookpodcast/

Muziek: Life of a dog & Mystical Sting (www.serpentsoundstudios.com)
Licensed under Creative Commons BY Attribution 4.0 License

Geef een reactie