Fanservice

Hosted ByMike van Dooyeweert

Fanservice is een podcast over fans en fandoms. Wat beweegt de fan?

Fanservice: aflevering 5 – Bram Koedam over … STAR TREK

Fanservice: aflevering 5 – Bram Koedam over … STAR TREK

Het moest een keer van komen: een aflevering van Fanservice over een mainstream fandom. In deze aflevering staat Star Trek centraal (voor het eerst, maar zeker niet voor het laatst!)

Mijn gast is Bram Koedam. Hij schrijft scenario’s voor zowel films als escape rooms en presenteert daarnaast samen met Leon Jackson de podcast Moviegelul met Vrienden. In een van de Moviegelul-afleveringen bespreken de twee ‘Star Trek: First Contact’. Dankzij deze aflevering ontdekte ik dat Bram een groot Star Trek-fan is.

Met hem heb ik het onder andere over het verschil tussen trekkies en trekkers, zijn favoriete Star Trek, Deep Space Nine, maar ook over de nieuwere series en de beruchte films van J. J. Abrams. En wat zou Brams functie zijn als hij zou werken op een star ship?

Engage!

1 comment on “Fanservice: aflevering 5 – Bram Koedam over … STAR TREK

  1. Orinda Duyster schreef:

    Dit was een leuke aflevering. Veel van de dingen die Bram zei kan ik mee identificeren. Ook ik ben een star trek fan met alles erop en eraan. Het was super leuk om te horen wat een andere fan ervan vind. Ik moet zeggen dat ik een stukje verder ga in het fandom. Ons huis is zelf zo ingericht als een klein Star trek museum. Al kan ik uren over dit onderwerp praten/ schrijven doe ik dat toch maar niet. Maar ik verheug me erg op een nieuwe STAR TREK aflevering.

Geef een reactie