Fanservice

Hosted ByMike van Dooyeweert

Fanservice is een podcast over fans en fandoms. Wat beweegt de fan?

Fanservice: aflevering 4 – Farunya Bos over … K-Pop

Fanservice: aflevering 4 – Farunya Bos over … K-Pop

안녕!

Voor het eerst duik ik in een fandom waar ik zelf minder bekend mee ben: K-Pop! Natuurlijk kende ik Psy al wel (wie niet?), en ook ‘Dynamite‘ van BTS kwam me toch wel heel bekend voor, maar verder reikte mijn kennis ook niet.

Een mooie gelegenheid om een diepere duik te nemen in het K-Pop fandom. Dat doe ik met YouTuber Farunya Bos. Op haar kanaal Atomic Rabbit plaatst ze regelmatig K-Pop-gerelateerde reactievideo’s. Wat betekent K-Pop voor haar? Hoe verklaart ze het grote succes van de internationaal doorgebroken acts? En gaat haar interesse verder dan alleen de muziek?

듣고있어 좋다!

1 comment on “Fanservice: aflevering 4 – Farunya Bos over … K-Pop

  1. Orinda Duyster schreef:

    Zojuist de laatste aflevering beluisterd. Ook ik ben niet thuis in de wereld van K-pop. Al heb ik gemerkt dat heel veel mensen in mijn omgeving er lyrisch erover zijn. Het is een fenomeen waar ik geen kijk of interesse in heb/had. Waar ik weer wat mee heb zijn de Koreaanse liefdes drama’s zoals Man to Man, Good morning enz. Al hoewel deze aflevering wel wat getrigged heeft weet ik niet of dit iets voor mij is. En dat vind ik eigenlijk wel leuk aan deze podcast. het heeft een enorme diversiteit. De volgende aflevering is naar mijn hart omdat ik zelf ook enorme trekken ben Dus ik ben erg benieuwd.

Geef een reactie