Fanservice

Hosted ByMike van Dooyeweert

Fanservice is een podcast over fans en fandoms. Wat beweegt de fan?

Fanservice: aflevering 35 – Nicolle Lamerichs over … STAR TREK DISCOVERY en PICARD

Fanservice: aflevering 35 – Nicolle Lamerichs over … STAR TREK DISCOVERY en PICARD

Nicolle Lamerichs ken je misschien wel van de allereerste aflevering van Fanservice, die over fanservice ging. Ze is echter ook een groot Star Trek fan. Sterker nog: ze heeft de liefde voor de serie(s) met de paplepel ingegoten gekregen. Met Nicolle zoom ik in op twee nieuwere series uit de Star Trek franchise: Discovery en Picard.

We werpen een kritische blik op beide series, want hoewel ze beide zeker hun interessante aspecten hebben, valt er ook het een en ander op aan te merken. Hoe kijkt Nicolle aan tegen de toevoeging van fan favorites als Pike en Spock aan Star Trek Discovery? En waarom hadden wij beiden meer van verwacht van het tweede seizoen van Picard? Verder bespreken we waar Nicolle op let als ze naar Star Trek kijkt, welke afleveringen ze nog regelmatig opzet en waarom Saru haar favoriete personage uit Discovery is. Oh, en we spreken onze waardering uit voor Michelle Yeoh (en dan niet alleen in Star Trek…).

Milde spoilers voor Discovery, iets hevigere spoilers voor Star Trek Picard (met name seizoen 2).

1 comment on “Fanservice: aflevering 35 – Nicolle Lamerichs over … STAR TREK DISCOVERY en PICARD

  1. Orinda Duyster schreef:

    Weer een hele leuke aflevering. Ik kon me erg vinden in wat er gezegd werd. Ook kan je beloven dat de rest van SNW super is. Ik heb een manier gevonden om het al eerder te bekijken dus ik hou mijn mond. Mocht je willen weten wat ik ervan vind in mijn podcast Orinda talks de extra star trek series afleveringen praat ik met mezelf en met gasten over elke aflevering. De podcast is te beluisteren op YouTube and Facebook. Er zijn veel dingen waar ik op kan inhaken maar dat doe ik maar even niet want dan zijn we morgen nog niet. LLAP van de NL trekker uit Engeland!

Geef een reactie