Fanservice

Hosted ByMike van Dooyeweert

Fanservice is een podcast over fans en fandoms. Wat beweegt de fan?

Fanservice – aflevering 3: Rick & Janine over … DUNGEONS AND DRAGONS

Fanservice – aflevering 3: Rick & Janine over … DUNGEONS AND DRAGONS

Je opent je favoriete podcast-app en ziet daar een nieuwe aflevering van Fanservice staan. Je drukt op ‘play’ en hoort een aantal stemmen. Een van die stemmen komt van de presentator, die andere behoren toe aan Rick Vechel en Janine van Cann en zo nu dan laat ook een wilde Kieran van zich horen. Als je blijft luisteren hoor je dat vooral Rick en Janine vol verhalen zitten. Ze zijn allebei Dungeon Master en willen je van alles vertellen over hun liefde voor Dungeons and Dragons.

Wat doe je?

____________________________________________________________________

De fragmenten in deze aflevering komen uit Community, Critical Role, The Big Bang Theory, HarmonTown en The Oneders (Vechel Fantasy).

1 comment on “Fanservice – aflevering 3: Rick & Janine over … DUNGEONS AND DRAGONS

  1. Orinda Duyster schreef:

    Ik heb zojuist de derde aflevering beluisterd. Het leuke ervan was dat ik altijd wel interesse had in D&D maar nooit echt gespeeld heb of in verdiept heb. Ik wist dat het een bordspel was en natuurlijk heb ik de film gezien maar het echt doen daar ben ik eigenlijk nog niet aan toegekomen maar Ik heb nu wel een beeld hoe het is zijn werk gaat. Ook al is het een bord spel voor mijzelf vergelijk ik het even met Star Trek Online. Ook daar maak ik mijn eigen personages en volg de verhaal lijnen. Ik hou van de verhalen en dus vind ik het fijn om door een verhaal lijn meer achtergrond te krijgen. Wat ik inderdaad ook merk is dat het niet alleen om het verhaal gaat maar ook de vrienden met wie je het speelt. En ik denk dat dat het belangrijkste is van een spel spelen als D&D. Ik twijfel nog wel of dit iets voor mij is maar goed wie weet in de toekomst dat er iemand me meesleurt naar een avondje D&D spelen.

    LLAP, Orinda

Geef een reactie