DnD fantasy one-shot & How to Play. DnDutch Sessies

Tijdens de zomer van 2021 heb ik allerlei kijkers en vrienden uitgenodigd om mee doen aan een heleboel verschillende DnD one-shots. De meeste worden uitgezonden als Summertime Streams maar enkelen zijn ook opgenomen om juist nieuwe spelers op weg te helpen, dus een DnDutch Session! Zoals deze van vandaag! Een vijftal spiksplinternieuwe spelers maken spelenderwijs kennis met Dungeons & Dragons in deze introductiesessie! Veel luisterplezier!

En als je zelf eens dit soort sessie wilt… je kunt me inhuren: https://vechelfantasy.com/product/introductie-tot-dnd/ Ik help de (beoogde) Dungeon Master op weg, werk met jullie aan eigen helden en we gaan natuurlijk op een avontuur!

“DnDutch Sessies”, “Summertime Streams” and other materials by Vechel Fantasy is unofficial Fan Content permitted under the Fan Content Policy. Not approved/endorsed by Wizards. Portions of the materials used are property of Wizards of the Coast. (C) Wizards of the Coast LLC. En voor de oplettende kijker… zowel in de intro of in de pauze: https://vechelfantasy.com/tools/dnd/

Geef een reactie