De schrik van de zee, afl. 5 (“Met de golven mee”, DnDutch Verhaal)

Met Sideways Sam, Leedle en OneEye kiezen we voor het ruime sop! Ga mee met een nieuw DnDutch Verhaal: “Met de golven mee.” De groep is op een mysterieus eiland beland en volgen het kompas naar een vreemde tempel.

Deze stream als one-shot beluisteren? Dit is alles wat je hoeft te weten: Jullie volgen drie zeeschuimers die net zoals de rest van de bemanning van het ‘Bootje Bapao’ vervloekt zijn. Ze vinden de oorsprong op een eiland, gehuld in de mist. Wie zullen ze daar aantreffen? Hoe kunnen ze de vloek verbreken? Ze hebben enkel een kompas dat hun de weg heeft gewezen tot een tempel, diep in het moeras…

Vond je het tof? Like de video en abonneer je op het kanaal! Ook kun je meer vinden op onze Discord server, Instagram, Facebook en meer via https://linktr.ee/vechelfantasy .

Deze aflevering is mede mogelijk gemaakt door Gridstuff en www.MJG-3d.nl. Op de website www.Gridstuff.nl kunnen jullie super toffe maps vinden voor jullie DnD sessies. En je kunt er met dezelfde stiften op schrijven als de welbekende Chessex battlemaps! Bij MJG-3d vindt je geweldige 3d prints, waaronder dice towers die uitstekend dienst doen als terrain. Zoals je in deze video zult zien!

“DnDutch Verhaallijn” and other materials by Vechel Fantasy is unofficial Fan Content permitted under the Fan Content Policy. Not approved/endorsed by Wizards. Portions of the materials used are property of Wizards of the Coast. (C) Wizards of the Coast LLC.

Geef een reactie