Geekers op je Speakers

Hosted ByGert-Jan van Oosten, Roderick Leeuwenhart en Kenny Rubenis

Over alles wat de geekculture omvat.

Geekers op je Speakers #113 – Blamage van de Week

We zijn vroeg op gestaan om goed in de sfeer te komen. Saturday-morning TV. Waar keken wij vroeger naar? Wat herinneren wij ons nog van de tekenfilms onze jeugd? Waarom hebben we nooit kunnen kijken naar TV10, maar wel naar RTL Veronique? En met wie heeft Kenny nog een Apple-tje te schillen? Dat alles en een gastoptreden van Linda de Mol!

2 comments on Geekers op je Speakers #113 – Blamage van de Week

 1. Christophe Van hoeij schreef:

  Leuk om eens te horen hoe kinder-tv in Nederland er vroeger uitzag. Wij, in België hadden geen RTL Veronique, waardoor een heel deel van hetgeen jullie bespreken totaal onbekend is voor mij, maar dat maakt het niet minder boeiend.
  Waar jullie naar Telekids keken, keken wij vooral naar het legendarische “Club Dorothée” op de franse tv, het programma dat anime in Frankrijk en bij uitbreiding in Europa heeft gelanceerd mer reeksen als “Les chevaliers du Zodiaque (Saint Seiya), Dragon Ball, Dragon Ball Z, Nicky Larson (City Hunter), Olive & Tom (Captain Tsubasa), Ranma 1/2…

  Het liedje dat jullie op het einde lieten horen (die blamage-song) is trouwens een cover van “La fete au village” van “Les Musclés”, de huisband van “Club Dorothée”, waardoor jullie uitzending toch ook de huidige nostalgie bij mij deed opwellen.

  1. Gert-Jan schreef:

   Beste Christophe, dank voor de toevoeging van La fete au village, dat wis ik niet. En leuk dat je ook een vleugje nostalgie hebt kunnen beleven.

Geef een reactie